Menu

Vloeren

Vloeren

Mooie vloeren verdienen voldoende aandacht, waarmee we er bij Veerman Wooncentrum voor zorgen dat u daar met veel plezier gebruik van kunt maken. Een vloer is letterlijk de basis van een ruimte, dus die is zeer bepalend voor de algehele uitstraling daarvan.

De vloer beslaat een groot oppervlak, waarvoor verschillende hoogwaardige materialen beschikbaar zijn. Benieuwd naar onze houten vloeren, het tapijt of wellicht de vloerkleden? Daarnaast hebben we veel ervaring met karpetten, laminaat en met PVC. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de materialen en kunnen u de vloeren uiteraard ook gewoon laten zien.

Vloerkleden en tapijt

Zowel vloerkleden, karpetten en tapijt hebben een fijne warme uitstraling. Ze zijn zacht voor de voeten en zorgen ervoor dat er een prachtige sfeer ontstaat binnen de rest van het interieur. In de showroom hebben we verschillende vloerkleden liggen en kunnen we ook de mogelijkheden met tapijt laten zien. Het helpt u een goed beeld te krijgen van de uitstraling daarvan en het effect op bijvoorbeeld de bank of eettafel die u thuis heeft staan.

We leveren vloeren van en aantal topmerken zoals, IWI Vloeren, Belakos, Desso, Forbo, BIC, De Munk Carpets, Viva Floors en Balterio.

Laminaat en andere vloerbedekking

We kunnen u uiteraard van dienst zijn met verschillende materialen voor de vloerbedekking. Op zoek naar laminaat vloeren, PVC vloeren of wellicht houten vloeren? Bij ons in de showroom horen we graag over uw wensen, zodat we op basis daarvan kunnen aangeven wat er mogelijk is.

Onze adviseurs kunnen u de verschillende materialen en mogelijke kleuren en dessigns laten zien, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

 

Bekijk onze showroom >