Wooncentrum Veerman Specialist in maatwerk interieurs

Een interieur is maatwerk. Zowel sfeer als gevoel moeten passen bij de bewoner en zijn/haar levensstijl. Met hun jarenlange ervaring hebben onze topstylisten zich inmiddels ontwikkeld tot toonaangevende interieurontwerpers die zelfs de grootste huizen van een knusse, intieme sfeer kunnen voorzien.

Onze handtekening kenmerkt zich in stijl en klasse, ongeacht de grootte van uw project. Zo kunnen we, naast bijvoorbeeld het enkel inrichten van uw woning, ook zorgdragen voor het projectmanagement bij uitgebreide verbouwingen.

Meer over onze interieurstijlen?

Voorbeelden zien van onze kenmerkende interieur design woonstijlen? Download dan nu onze stijlgids. In dit prachtige magazine vertellen wij u graag meer over onze werkwijze, interieurstijlen én geven wij een inkijkje in recent opgeleverde projecten.

Interesse gewekt?

Weet u na het lezen van onze stijlgids zeker dat u met ons wilt samenwerken? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met één van onze topstylisten. Zij adviseren u graag over uw mogelijkheden bij het creëren van een maatwerk interieur design.

Vier interieurstijlen van wooncentrum veerman

Een schilderij van Banksy heeft een kenmerkende stijl. De stijl van Piet Mondriaan herken je uit duizenden. Zo ook de interieur design woonstijlen van Wooncentrum Veerman. Onze topstylisten werken in vier woonstijlen van interieur design, die wij benoemd hebben als Luxury Living, Lifestyle, Modern en Stoer Modern.

INTERIEUR DESIGN STIJL 1: LUXURY LIVING
Een comfortabel, elegant interieur vol glamour en grandeur: dát is Luxury Living. Persoonlijk maatwerk in optima forma, waarbij geen interieuraspect onberoerd wordt gelaten. Vloeren, wanden, ramen, verlichting en accessoires: alles wordt in harmonie en met het hoogste afwerkingsniveau op elkaar afgestemd. Luxury Living zit in het DNA van Wooncentrum Veerman.

INTERIEUR DESIGN STIJL 2: LIFESTYLE
Door gebruik te maken van natuurlijke, ruwe materialen krijgt een ruimte al snel een robuuste en stoere uitstraling. Door goed te kijken naar uw gezinssituatie en slimme woonoplossingen toe te passen, zorgen wij dat u nergens inlevert op het gebied van comfort. Met ruimte voor verrassende elementen, wordt het interieur echt een weerspiegeling van uw persoonlijkheid.

INTERIEUR DESGIN STIJL 3: MODERN
Bij modern denkt men al snel aan Scandinavisch design. De basis van een modern interieur is (inderdaad) minimalistisch, gecombineerd met vaak gladde materialen en een strakke afwerking. Met aandacht voor lichtinval, symmetrie en praktische meubelstukken zorgen wij voor de juiste, prettige ambiance. Wij beheersen de kunst om modern en sfeervol hand in hand te laten gaan.

INTERIEUR DESIGN STIJL 4: STOER MODERN
Een lifestyle interieur bestaat uit een rustige basis met ruimte voor verschillende (aardse) materialen. Denk aan neutrale, natuurlijke kleuren in combinatie met (bewust) minder verfijnd afgewerkte elementen. Grote meubelstukken en een industriële stijl vormen de basis. Vaak bestaat de aankleding van een lifestyle interieur uit vintage en opvallende, kleurrijke items.

Waarom wooncentrum veerman

Maatwerk meubels

Een one of a kind meubel? Vanuit onze eigen ontwerpstudio maken we een meubel op maat.

Meer dan 100 jaar ervaring

Met meer dan 100 jaar ervaring kunt u er van op aan dat wij ook voor u een prachtig interieur kunnen creëren.

Kwaliteitsgarantie

We werken uitsluitend met luxe topmerken, waardoor kwaliteit bij ons gegarandeerd is.

Zorgeloos interieur

Met een breed partnernetwerk leveren wij niet enkel meubels, we zorgen tevens voor de aansturing van de interieurbouwers.

Een interieur design in drie stappen

Stap 1

U droomt over een nieuw huis of nieuwe inrichting

Stap 2

U brengt een bezoek aan Wooncentrum Veerman

Stap 3

Daar krijgen uw ideeën vorm met kleurcollages en materialen

Advies van onze topstylisten?

Maak vrijblijvend kennis met één van onze topstylisten en kom gezamenlijk tot het nieuwe interieur design van uw woning.

  Bijlage (indien van toepassing max 3mb)

  * = verplicht veld

  Wij zien u graag terug in onze showroom!

  Download de stijlgids

  Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

  Download nu