Onze showroom

 • Mooie meubels laten u prettig wonen. Meubels combineren vorm, functie en techniek en dragen daarmee heel direct bij aan het wooncomfort dat u ervaart. We voeren verschillende stijlen design meubels, altijd als een spiegel van het hedendaags ontwerp. We voegen regelmatig nieuwe meubelen toe aan onze collectie, waarmee we u graag inspireren tot nieuwe accenten of een complete nieuwe basis voor in huis.

  Design meubels voor in huis

  Specifiek op zoek naar design meubels van de verschillende topmerken? We zorgen er met de design meubelen van bijvoorbeeld Leolux, Jori en Pastoe voor dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. De verschillende meubels voor in huis laten u prettig wonen, binnen een mooi design dat tot de verbeelding spreekt.

  Benieuwd hoe de verschillende design meubels zorgen voor een sfeervolle woonkamer of een heel duidelijke eigen stijl? We tonen u graag enkele voorbeelden van gerealiseerde woningen.

  Veerman Wooncentrum heeft sinds 1918 ervaring met diverse design meubels en andere meubelen voor binnen een stijlvol interieur. We combineren de hoge kwaliteit van de verschillende topmerken met het hedendaags design dat een afspiegeling is van de huidige trends op het gebied van interieur.

  Wonen met mooie meubelen

  Er is niets heerlijker dan wonen met mooie meubelen. Een design meubel zorgt voor een krachtige uitstraling voor karakter, waarmee we er ook voor u graag voor zorgen dat de woonkamer of een andere kamer in huis net dat beetje extra elan krijgt.

  We combineren bij Veerman Wooncentrum verschillende stijlvormen, aan de hand waarvan we uiteenlopende woonkamers creëren. We laten u aan de hand daarvan graag zien wat er mogelijk is met de verschillende meubels. Inspiratie opdoen? Kom naar Veerman Wooncentrum voor meubels zoals eetkamertafels, fauteuils, banken, hoekbanken, salontafels en eetkamerstoelen.

  Onze winkel is opgebouwd in verschillende stijlvormen. Van deze stijlen maken wij allemaal aparte ‘woonkamers’. De gehele winkel is opgebouwd op stijl en kleur. Op deze manier kunnen wij de veelzijdigheid van onze collectie aan u laten zien. U ziet de volgende stijlen: klassiek, luxury living, lifestyle, lifestyle modern, jong wonen, stoer modern, design.

  In onze winkel vind u een grote collectie eettafels, banken, hoekbanken, fauteuils, salontafels en lampen.

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis?

Totale ontzorging: Wij kunnen de bouw, verbouw of restyling van uw huis volledig begeleiden.

Designer Patrick Russ werkt samen met zijn team internationaal en levert turn key projecten. We kunnen door onze samenwerking uw project van begin tot eind begeleiden. Alle werkzaamheden worden door de beste vakmensen uitgevoerd, waardoor het eindresultaat van een zeer hoog niveau is. Oftewel, het beste van het beste.

Doe inspiratie op bij anderen