WAT MAAKT ONS BIJZONDER?
Wij zijn creatief. Om dit te blijven, bezoeken we alle nationale en internationale beurzen.
Wij bieden u een prachtige meubel- en textielcollectie verdeeld in verschillende stijlen. Bij ons vindt u alle topmerken.
Wij hebben een sfeervolle showroom die regelmatig wordt gerestyled door een team van stylisten in samenwerking met Sam Veerman.
Wij tekenen in samenwerking met ons tekenares of interieurarchitect meerdere plannen voor uw huis.
Wij maken kleurcollages in alle stijlen. Zo laten wij zien wat goed en creatief kleurgebruik met uw woning kan doen.
Wij ontzorgen u van A tot Z. Dit betekent dat wij de begeleiding van de bouw of verbouw van uw huis volledig uit handen kunnen nemen.
Wij hebben een enthousiast team van 30 mensen om uw huis om te toveren tot uw droomhuis.

OVER ONS: GESCHIEDENIS
Thames Veerman legde in 1918 de basis voor Veerman Wooncentrum. Aan het Zuideinde, op de Volendamse Dijk, begon hij met de handel in garen, knopen, stoelen en tafels. Daarnaast runde hij een kruidenierszaak. Toen zoon Sijmen de leiding overnam, zette hij de meubelzaak echt op de kaart. De collectie groeide snel en er werd verhuisd naar een grotere locatie aan de Mgr. Veermanlaan. Met kenmerkende Volendammer nuchterheid verwierf de meubel- en interieurzaak grote bekendheid in de regio onder de naam ‘Sijmen van Grietje Mol’.

De derde generatie wordt vertegenwoordigd door de zoon van Sijmen, Thoom Veerman. Hij zette een verdere professionalisering in. Het huidige pand aan de Julianaweg werd betrokken en er werd een duidelijke visie uitgezet. De bedrijfsnaam werd Veerman Wooncentrum gedoopt en er werd bewust gekozen voor het opbouwen van een assortiment kwaliteitsmeubelen ten koste van snel opkomende en weer verdwijnende trendmeubelen. Het ene na het andere mooie label werd aan de ketting geregen. En met het Novastyl-dealerschap werd deze gekozen weg van stijlvolle kwaliteit nog eens benadrukt.

Zoon Sam Veerman heeft inmiddels het stokje over genomen voor de komende decennia. Hij zal de huidige bedrijfsfilosofie voortzetten en aanvullend ziet hij een duidelijke groeimarkt voor het op maat bedienen van klanten bij de inrichting van hun interieur. Na bijna 100 jaar bruist Veerman Wooncentrum nog volop en dat zal altijd zo blijven.

Expert advies!

Benieuwd naar mijn advies over Over ons? Neem contact op.

Sam Veerman,
Directeur en interieurstylist

0299-366788 sam@veerman-wooncentrum.nl

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu