BIC Carpets

BIC Carpets is een Belgisch bedrijf opgericht in 1956 met jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton Weefmethode.

Zij staan voor een persoonlijke service, kwaliteit en flexibiliteit voor hun klanten overal ter wereld. BIC Carpets is doorlopend op de hoogte van de veranderende wereld van interieurinrichting.

Het bedrijf is gevestigd in België vanuit waar zij hun uitgebreide netwerk van klanten kunnen bedienen middels agenten, importeurs en geselecteerde dealers.

Jarenlange vakmanschap heeft geleid tot natuurlijke en duurzame materialen met als resultaat traditionele, zorgvuldig gemaakte tapijten van de beste kwaliteit.

Door de verschillende materialen en kleurmogelijkheden beschikken zij over een brede collectie. Naast hun basis collecties is er ook altijd maatwerk mogelijk.

BIC Carpets Collecties

Zij bieden een ruim assortiment aan tapijten. Tapijten geweven volgens de Wilton methode en handgetufte tapijten. Bij elk tapijt wordt de afwerking met de hand gedaan. De handgetufte tapijten worden op aanvraag gemaakt.

Handtufting resulteert in hoge kwaliteit met een uitstekende uitstraling. U kiest uw ontwerp, patroon, motief, stijl, vorm, kleur, textuur en zij maken voor u een tapijt op maat .

Wilt u meer weten over de BIC Carpets tapijten? Neem dan contact met ons op!

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu