Menu

Merken

Merken

Goede merken vormen de basis voor een mooi interieur, zoals kleren de man maken. Onze inkopers kijken kritisch naar de beschikbare merken en letten op belangrijke elementen zoals creativiteit,kwaliteit van de gebruikte materialen en aansluiting bij woontrends van dit moment.

We werken samen met meer dan 35 merken, waarmee we ervoor zorgen dat we zowel voor de woonkamer, de keuken als de slaapkamer een breed palet aan beschikbare merken kunnen aanbieden. Bij ons in de showroom tonen we wat er mogelijk is met de verschillende mooie producten van de diverse merken, bijvoorbeeld om inspiratie op te komen doen.

Topmerken voor het interieur

We maken bewust gebruik van topmerken voor het interieur, zoals Novastyl, Luxaflex, Sunway en Interstar. Andere namen zijn Leolux, Artemide en Stressless. Op zoek naar een Tempur bed of wellicht één van de producten van Kendix, Odesi of Dome Deco?  Het zijn slechts een aantal van de topmerken waarmee we er online voor zorgen dat u kunt rekenen op goede kwaliteit met een mooi trendy en creatief karakter.

Inspiratie opdoen met onze merken

De verschillende mooie merken voor binnen hebben hun eigen karakter en bieden daarmee de mogelijkheid om eenvoudig inspiratie op te doen. Bekijk de merken om ze beter te leren kennen of laat u verrassen door de mooie combinaties die we waarmee maken in onze showroom. We zorgen er met de hoogwaardige producten van de divers merken voor dat u een goed beeld kunt krijgen bij hoe het nieuwe interieur eruit zou kunnen zien of wat er mogelijk is met een paar mooie en goed gekozen accessoires in de kamer.


Novastyle
Luxaflex
Fromhollz
Leolux
Artemide
Stressless
Eastborn
Tempur
Keijser & co
Pastoe
Stout
Novamobili
Bert Plantagie
Design on Stock
Arte
Jasno
Elitis
Cloak
Toekomst
Ressource
Zinc
Sunway
BIC
Kendix
Ploeg
Monique de Bouvrie
Chivasso
Hofstede-Raanhuis
Parade Desso
Spectral
Odesi
Dome Deco
Pode
Label Vandenberg