De Munk Carpets

De Munk Carpets is het bedrijf van ondernemersechtpaar Edwin en Mirjam Tromp. Ze leiden het vanuit Heemskerk, vanaf een van de eerste duurzame bedrijventerreinen in Nederland. Hier zorgen Edwin en Mirjam samen met hun gedreven team voor de ontwikkeling, promotie, productie en verzending van unieke tapijten.

Warme band met producenten

De Munk Carpets importeert handgeknoopte, handgetufte en handgeweven tapijten uit India, Marokko, Nepal, Pakistan en Portugal. Ieder land is anders en ieder land heeft zijn eigen, unieke stijl. Dit ziet u terug in het uitgebreide aanbod soorten tapijten, stijlen en kleuren.

De Munk werkt rechtstreeks samen met de producenten. Een warme en persoonlijke band met elkaar zorgt ervoor dat zij samen met hen de mooiste tapijten kan ontwikkelen.

Inspiratie en ontwikkeling

Alle ontwikkelingen vinden plaats in Heemskerk. Edwin en Mirjam ontwikkelen hier garens, kleuren, technieken en patronen met hun team. Vervolgens bespreken zij deze details met de producenten in India, Marokko, Nepal, Pakistan en Portugal.

Inspiratie voor ontwikkelingen doet het bedrijf overal op. Interieurbladen en beurzen vormen een grote inspiratiebron, maar ideeën ontstaan ook door het zien van indrukwekkende gebouwen tijdens hun vakantie of het ontdekken van een bepaald stofje in een mooie kleurencombinatie.

Ieder tapijt van De Munk Carpets gecontroleerd

Koopt u een tapijt van De Munk Carpets, dan weet u dat het goed is. Bij de Munk wordt namelijk ieder tapijt uitgebreid gecontroleerd. Het hele team heeft de gezamenlijke missie om alles perfect uit te voeren.

De Munk Carpets bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar handgemaakte tapijten met een unieke stijl? Kom dan naar onze showroom en ontdek het brede aanbod aan tapijten van De Munk Carpets.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu