Elitis

Elits is opgericht in 1988 in Toulouse, Frankrijk door Patrice Marraud des Grottes. Het Franse merk is een pionier op het gebied van innovatie voor muurdecoratie. De visie van het merk is: Durf dapper en innovatief te zijn en wees een ontdekker te zijn op het gebied van meubelstoffen en wanddecoratie. Elitis behang bestaat uit zeer eigentijdse ontwerpen die altijd een voorsprong hebben op de nieuwste technieken.

Voor elke woonstijl Elitis behang

De eigentijdse ontwerpen van Elitis zorgen voor een bijzondere uitstraling van de muren in jouw huis. De collecties zitten vol prachtige prints met een luxe uitstraling. Door de vele ontwerpen biedt Elitis voor elke woonstijl het geschikte behang. Van modern tot landelijk of industrieel voor iedere woonstijl een geschikt ontwerp.

Stevig en makkelijk te onderhouden behang

Elitis heeft diverse behang collecties die vlek- en stootbestendige eigenschappen hebben, brandvertragend materiaal bevatten of zo is samengesteld dat zij schrobvast en afwasbaar zijn. Dit maakt het behang geschikt voor diverse plekken, ook op plekken waar je behang niet zo snel zou verwachten, zoals in de keuken of de badkamer.

Accesoires van Elitis

Elitis staat met name bekend om zijn behang en muurdecoratie maar het merk is meer dan alleen dat. Elitis heeft ook diverse accesoires zoals vazen, kussens en tapijten.

Shop Elitis bij Wooncentrum Veerman

Benieuwd naar de collecties van Elitis? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu