Harvink Bij Wooncentrum Veerman

Een huis dat passie uitstraalt? Eigenzinnige Harvink meubels verwonderen bezoekers keer op keer. De Harvink showroom ademt dan ook Dutch Design. Van prachtige tafels en comfortabele fauteuils tot aan duurzame banken: deze met de hand gemaakte kunstobjecten zijn niet alleen mooi en comfortabel, ze gaan jarenlang mee!

Harvink is Dutch Design op zijn best

Harvink doet goed waar Dutch Design haar faam aan dankt: moeiteloos verrassen. Dit Nederlands designmerk produceert al sinds 1947 originele designmeubels in de met passie gevulde fabriek in IJsselstein. Ze noemen zichzelf dan ook ‘op-en-top Nederlands’. Een Harvink meubel kenmerkt zich door een zichtbaar metalen frame en een verbazingwekkend oog voor detail.

Harvink: duurzame meubels die altijd mooi blijven

Bij Harvink gaan comfort, kwaliteit en design hand in hand. Zo hebben de fauteuils niet alleen een ontspannen zitcomfort; het gepassioneerd vakmanschap zorgt voor een buitengewoon hoge kwaliteit. Dit maakt Harvink meubels duurzaam, maar ook vriendelijk voor het milieu. De lokale productie beperkt in grote mate de CO2-uitstoot van transport.

Laat u inspireren bij Wooncentrum Veerman

In onze showroom gaat er een wereld voor u open. Het unieke vakmanschap straalt van de Harvink meubelen af. Niet alleen bij de banken en fauteuils, maar ook de stoelen en tafels bevatten eigenzinnige details. Dat ziet u direct terug in de vorm zelf én in de kleuren, afwerking en bijzondere beschikbare stoffen. Harvink is dan ook een merk dat u ongetwijfeld ook in het écht wilt bewonderen.

Neem een kijkje bij Wooncentrum Veerman en laat u ook moeiteloos verwonderen.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu