Havezathe Meubelen

Havezathe Meubelen bestaat al meer dan dertig jaar. Het bedrijf begon als fabrikant van tafels. Al snel vulden zij de tafelcollecties aan met complete kastenprogramma’s. Deugdelijke constructies en verbindingen zijn essentieel binnen de ambachtelijke werkwijze van Havezathe Meubelen.

Havezathe Meubelen volgt de laatste trends en is continu in gesprek met interieurspecialisten. Hierdoor zijn de producten altijd up-to-date en vernieuwend.

Van romantisch klassiek tot strak en eigentijds

De collectie van Havezathe Meubelen is puur Nederlands design en handwerk dat in de hoogste kwaliteit wordt geproduceerd. De meubelfabrikant in Twente produceert stijlen die variëren van romantisch klassiek tot strak en eigentijds. Dit wordt gecombineerd met eigen afwerkingen en kleuren, waardoor het assortiment past in zowel een trendy als tijdloos interieur.

Havezathe Meubelen werkt voornamelijk met eikenhout en kersenhout, waarbij combinaties met andere materialen zoals metaal en hars steeds meer voorkomen. Havezathe biedt complete kastenprogramma’s die aangevuld kunnen worden met diverse tafels.

Maatwerk bij Havezathe Meubelen

Naast de standaard kastenprogramma’s en diverse tafels kunt u ook voor maatwerk terecht bij Havezathe Meubelen. Havezathe Meubelen heeft een speciale afdeling waar dagelijks meubelen naar specifieke wensen worden geproduceerd. Van alle aanvragen wordt vooraf een technische tekening gemaakt, zodat direct zichtbaar is of deze wensen verantwoord en haalbaar zijn.

Havezathe bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar mooie kasten of tafels op maat? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons brede aanbod aan meubelen van Havezathe.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu