Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis is een Nederlandse meubelfabrikant opgericht in 1913 dat staat voor Italiaans temparement en oerhollands meesterschap. Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. Met het maatwerk van het merk krijg je de kans om een uniek interieur te creëren.

Hofstede Raanhuis Fauteuils

De fauteuils van Hofstede Raanhuis zijn oer-Hollande fauteuils met een Italiaans temperament. Het merk heeft een divers aanbod aan fauteuils, van love-seats tot eetkamerfauteuils en relaxfauteuils.

Daarnaast biedt Hofstede Raanhuis de mogelijkheid om een fauteuil te maken naar jouw individuele wensen en keuze uit verschillende pootsoorten en hoogtes.

Hofstede Raanhuis Kasten

De uitgebreide collectie aan kasten van Hofstede Raanhuis zijn verkrijgbaar in echt eikenhout met diverse afwerkingen. Ga jij voor een gladde afwerking of hou jij meer van rustiek?

Wandkasten, tv-meubels, dressoirs en boekenkasten, Hofstede Raanhuis heeft het allemaal. Door de maatwerk die Hofstede Raanhuis levert zijn alle kasten in de standaardmaten leverbaar en op maat.

Hofstede Raanhuis Banken

Als je voor de banken van Hofstede Raanhuis kiest, dan kies je voor ultiem zitcomfort. Je kunt je bank volledig samenstellen naar eigen wensen qua kleuren, grootte en stof.

Hofstede Raanhuis Tafels

Hofstede Raanhuis biedt een uitgebreide tafelcollectie verkrijgbaar in echt eikenhout met verschillende afwerkingen. Kies jij voor een gladde tafel in een prachtige natuurlijke tint of ga jij voor de rustieke variant?

Bij Hofstede Raanhuis heb je de keuze uit verschillende vormen tafels zoals rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. De uitgebreide tafelcollectie bestaat uit eettafels, salontafels, sidetables en hoektafels. Al deze tafels zijn leverbaar in standaardmaten of op maat.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu