Interstar

Interstar is sinds 1942 een hoogwaardige producent van design meubelstukken en wandsytemen opgericht in Bodegraven. Interstar kenmerkt zich door hangende kastsystemen die vakunndig worden gemonteerd. Samen met hun vaste ontwerper Hans Daalder zorgen zij voor tijdloze ontwerpen. Ben je op zoek naar een TV kast, haardkast, dressoir of wandkast? Neem dan een kijkje in onze showroom of bij onze collectie!

Volledig naar eigen wens

De meubelstukken en wandsystemen van Interstar zijn volledig aan te passen naar jouw eigen smaak en interieur. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren denk aan wit, mosterd geel, koraal en nog veel meer. Diverse houtsoorten zoals Eiken, Europees notenhout en Amerikaans -hout en verschillende afwerkingen. Denk hierbij aan mat, gelakt of hoogglans.

Interstar bij Wooncentrum Veerman

In de showroom van Wooncentrum Veerman heeft u de mogelijkheid om het assortiment van Interstar Meubelen te bekijken en te ervaren.

Ben je op zoek naar een TV kast, haardkast, dressoir of wandkast? Neem dan een kijkje in onze showroom of bij onze collectie!

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu