Meubelfabriek De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een echt familiebedrijf met een rijke geschiedenis. In het begin van de vorige eeuw werkte de familie in de houtindustrie. In 1955 werd Meubelfabriek de Toekomst opgericht. Vanaf dat moment produceert en verkoopt het bedrijf (zit)meubelen. De Toekomst is gespecialiseerd in de ontwikkeling van relaxfauteuils.

Tot op de dag van vandaag vinden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf plaats. Zo blijft De Toekomst toonaangevend en kan het bedrijf een product garanderen dat aan de hedendaagse eisen van de consument voldoet.

Ambacht en innovatie bij Meubelfabriek de Toekomst

Bij Meubelfabriek de Toekomst staat comfort bovenaan, net als functionaliteit en een innovatief ontwerp. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. De nadruk ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk. Hiermee is een hoog niveau van vakmanschap en productiviteit gegarandeerd.

De Toekomst werkt samen met diverse ontwerpers die nauw samenwerken met de afdeling productontwikkeling. Een goede samenwerking is van groot belang om een product te creëren dat comfortabel en ergonomisch is en bovendien een eigentijdse uitstraling heeft.

Stel uw eigen relaxfauteuil samen

Door de diversiteit aan producten en de vele mogelijkheden, kunt u uw eigen, persoonlijke relaxfauteuil van De Toekomst samenstellen. Kies zelf de stof, leersoort, kleur, stoelpoot en verschillende opties zoals een voetensteun. Ook kunt u kiezen uit verschillende zitdieptes, zithoogtes en een handmatig of elektrisch relaxsysteem.

De Toekomst bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar een heerlijke relaxfauteuil met vele opties? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons brede aanbod aan zitmeubelen van Meubelfabriek de Toekomst.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu