Nova Mobili

Nova Mobili is een creatieve kastenfabrikant uit Italië. Het bedrijf heeft een enorm assortiment kasten dat aantrekkelijk is geprijsd en op maat wordt gemaakt. Nova Mobili levert onder andere wandmeubels, boekenkasten, televisiekasten en dressoirs.

Het bedrijf bestaat uit een team van ontwerpers en ingenieurs dat, in samenwerking met toonaangevende namen in architectuur en design, altijd tot innovatieve meubeloplossingen op maat komt.

Kastsystemen van Nova Mobili

Novamobili onderscheidt zich door de modulaire kastsystemen. De eigenzinnige producten creëren volop ruimte voor liefhebbers van modern design. Het kastsysteem van Nova Mobili kan worden uitgevoerd in trendy houtdessins of in diverse zijde- of hoogglans lakkleuren.

De hoekstenen van de filosofie van Nova Mobili zijn: modulariteit, flexibiliteit, cross-functionaliteit en brede toepasbaarheid. In ieder product zien we zowel de ambacht als de technologische innovaties van het Italiaanse bedrijf terug.

Nova Mobili en de Battistella Company

Nova Mobili maakt deel uit van de Battistella Company, opgericht in 1953 in Pieve di Soligo. Het is een toonaangevende fabrikant in de Italiaanse meubelindustrie met een solide, ambachtelijke traditie. Het bedrijf heeft zeer gespecialiseerde knowhow en loopt voor in de ontwikkeling van nieuwe technologieën, zeker ook als het gaat om duurzaamheid.

Nova Mobili bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar Italiaanse innovatie en ambacht, met oog voor duurzaamheid? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons brede aanbod aan kasten van Nova Mobili.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu