Pode

Pode maakt banken, hoekbanken, fauteuils, tafels, verlichting en woonaccessoires. Pode is onderdeel van het hoogwaardige en bekende designmerk Leolux. De collectie meubels van Pode heeft een eigen, jonge stijl met een strakke vormgeving in trendy kleuren en actuele bekledingen.

Design gaat voor Pode verder dan één ontwerp. Het designmerk biedt een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires. Deze zijn ontworpen door internationale topdesigners en vullen elkaar stuk voor stuk aan in beeldtaal, kleur en gevoel.

Banken van Pode

Banken van Pode zijn voorzien van een solide constructie. Ook het kwaliteitsschuim en de vering zorgen ervoor dat u jarenlang van het topcomfort van uw Pode-meubel geniet.

U kiest naar eigen smaak de bekleding uit de omvangrijke selectie kwaliteitsstoffen van A-merkproducten als De Ploeg, Kvadrat en verschillende Italiaanse topweverijen. Het leer komt van Leolux. Om verschuivingen en gladstrijken van plooien te voorkomen, worden verschillende onderdelen van de bank apart van elkaar gestoffeerd en aan de onderkant van uw Pode-bank vastgeniet.

Comfort en kwaliteit door kennis

Bij Pode zit u goed. Dat komt doordat we bij al onze producten het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Leolux kunnen inzetten. Deze expertise ziet en voelt u terug in elk Pode-meubel. Voor de kwaliteit en uitstraling van de Pode- producten ligt de lat op het hoogste niveau, maar voor de prijs niet. Zo is een meubel of accessoire van Pode betaalbaar voor een grotere groep mensen.

Pode bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar betaalbare designmeubels? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons brede aanbod aan meubelen van Pode.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu