Spectral bij Wooncentrum Veerman

Tv-meubels en wandkasten die niet alleen mooi zijn, maar ook intelligent. Spectral oplossingen integreren alles direct in het interieur. Geen rondslingerende kabels, opvallende speakers of misplaatste tv’s meer. De smart furniture van Spectral combineert een prachtig design met innovatieve technologie. Zo creëert Spectral een verbluffende oplossing voor in iedere woonstijl.

De perfecte balans in vorm en functie met Spectral

Prachtige soundbar van Sonos, speaker van Denon of krachtige subwoofers van Canton; Spectral integreert allerlei indrukwekkende geluidsinstallaties in haar slimme meubilair. Dit merk staat dan ook voor ongecompliceerd design. Van mooie, zwevende tv-meubels tot slimme oplossingen voor het opladen van uw smartphone. Zo past iedere technologie perfect in uw individualistische interieur. De verschillende oplossingen zijn grenzeloos uitbreidbaar. Goed geschikt als kleine, onopvallende oplossing dus, maar bijvoorbeeld ook perfect als grote kast met veel opbergruimte.

Onmisbare slimme meubels in ieder interieur

Een oneindig aanbod aan tv-meubels op maat: dat typeert Spectral. Wat uw woonstijl ook is, er is dus zeker ook een oplossing die bij uw woning past. Niet alleen qua design, ook de functie stemt het merk geheel op uw wensen af.

Stel zelf een Spectral meubel samen

Iedere woonstijl is uniek. Dit geldt ook voor vormen, maten en oplossingen rondom beeld- en geluidssystemen. Daarom creëert u het ideale Spectral meubel helemaal zelf. Kom naar de showroom van Wooncentrum Veerman en kies direct uit verschillende elementen en innovatieve technieken. Voor u het weet is uw huis nóg mooier en uw leven net wat makkelijker.

Bekijk Spectral in het echt: laat u inspireren bij Wooncentrum Veerman en ontdek dressoirs, wandkasten, tv-meubels en tv-standaards zoals u ze nog nooit hebt gezien.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu