Tempur matrassen en kussens, wie kent ze niet? Naast de bekende Tempur matrassen en Tempur kussens, maakt Tempur ook bedden, boxsprings en accessoires zoals topmatrassen en beddengoed. Allemaal van dezelfde hoge kwaliteit als die we gewend zijn van de fameuze kussens en matrassen.

In 1970 ontwikkelde de National Aeronautics and Space Administration (NASA) het Tempurmateriaal om astronauten tijdens hun lancering te ondersteunen. Tempur ontwikkelde zich, zodat je ook thuis, in je eigen slaapkamer, van deze comfortabele ondersteuning kunt genieten. Dit unieke Tempur is nog steeds de basis van alle Tempur matrassen en hoofdkussens. Het materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor je je gewichtloos voelt, net als in de ruimte. De Tempur matrassen zijn de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

Tempur matrassen

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Dat betekent dan ook dat iedere persoon een andere behoefte en voorkeuren heeft als het gaat om het comfort van de matras. De slaapexperts van Tempur blijven onderzoek doen en zich ontwikkelen, zodat het merk voor iedereen de perfecte matras kan bieden. De Tempur matrassen zijn in vele varianten te verkrijgen, zodat iedereen het comfort vindt dat bij zijn of haar lichaam past. En dat is belangrijk, want we brengen een groot deel van ons leven in de slaapkamer door. Met Tempur matrassen slaap je beter, langer én dieper.

Er zijn drie matrascollecties met ieder hun eigen kenmerken: De Tempur Original matrassen, de Tempur Cloud matrassen en de Tempur Sensation matrassen. Ook zijn de Tempur matrassen verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium en firm. Natuurlijk kies je voor een eenpersoons- of tweepersoonsmatras. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Tempur matras

Een Tempur matras is gemaakt van traagschuim. Hoe ze het Tempur matras precies maken, weten wereldwijd slechts minder dan tien mensen. Het Tempurmateriaal is visco-elastisch. Dit betekent dat het zowel vloeibaar als veerkrachtig is en daarmee comfort en ondersteuning biedt. Het visco-elastische materiaal bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die zich tussen een vaste en vloeibare staat bevinden.

Het geheim van een Tempur matras is dat de miljarden ultragevoelige cellen op je lichaam reageren zodra je lichaam de matras raakt. Ze passen zich ingenieus aan je lichaamsvorm, contouren, gewicht en je lichaamstemperatuur aan. Hierdoor lig je altijd comfortabel, welke slaaphouding je ook aanneemt en welk seizoen het ook is. Het drukverlagende effect van de Tempur matras is door onderzoek bewezen. Het geeft het lichaam het beste comfort en ondersteuning. Hierdoor val je sneller in slaap. Maar het zorgt er ook voor dat je langer en dieper slaapt. De totale slaapkwaliteit stijgt dus enorm bij de aanschaf van een Tempur matras.

Tempur kussen

Tempur maakt niet alleen de meest comfortabele matrassen. Ben je al fan van de Tempur matrassen, probeer dan ook eens een bijpassend Tempur kussen. Een Tempur kussen biedt dezelfde kwaliteiten als een Tempur matras; het geeft zachtheid, comfort en ondersteuning. 

Of je nu een rug- of zijslaper bent, een Tempur kussen geeft in alle slaaphoudingen de ondersteuning die je hoofd en nek nodig hebben. Voor buikslapers is zelfs een uniek Tempur kussen ontworpen. Een Tempur hoofdkussen bevat dezelfde open celstructuur als een Tempur matras en vormt zich naar de vorm van je nek en hoofd. Dit helpt de spieren te ontspannen. Zo word je uitgerust en met nieuwe energie wakker, zonder nek- en schouderklachten.

Klanten vertellen ons regelmatig dat ze dankzij de Tempur matrassen en Tempur kussens minder rug- en nekklachten hebben en dat pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop afnemen. Ook slaapproblemen behoren met Tempur snel tot het verleden.

Wat is tempur?

Tempur is niet alleen het drukverlagende Tempurmateriaal, gebaseerd op NASA-technologie. Het is ook dertig jaar ervaring in slaap en innovatie. Tempur was al snel succesvol in de gezondheidszorg, maar is nu ook het meest gewaardeerde merk in de slaapkamer in verschillende landen over de hele wereld. Het merk ontvangt ieder jaar prijzen voor zijn innovaties en sublieme slaapcomfort. Het is bijzonder dat ze de exclusieve kennis van NASA nu ook toepassen voor een veel bredere doelgroep en dat iedereen kan profiteren van deze technologie.

Je ervaart Tempur pas als je op een Tempur matras of Tempur hoofdkussen gaat liggen. Probeer het maar eens; de kans dat je weer wilt opstaan, is klein. De kans dat je even wegdroomt des te groter. De Tempur matrassen zijn zacht, drukverlagend en ondersteunend tegelijkertijd. Ze bieden herstel, comfort en rust. Blijf dus gerust wat langer liggen en laat je lichaam zich omringen met het luxe gevoel dat Tempur ons biedt.

Het merk Tempur

Tempur streeft ernaar om het beste van het beste te leveren. Dat begint natuurlijk bij het temperatuurgevoelige materiaal dat de NASA ontwikkelde om de bemanning tijdens ruimtereizen te ontzien in de druk die hun lichamen ondervonden. Dit materiaal bleek het antwoord bij het ontwikkelen van drukverlagende matrassen en hoofdkussens. Een Tempur matras laat je gewichtloos voelen en slapen.

Kwaliteit staat centraal bij alles wat Tempur doet. Voor het creëren van een Tempur matras nemen ze zestig uur de tijd. Ieder Tempur matras wordt tijdens dit proces onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zodat je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product in de slaapkamer. Hetzelfde geldt voor de andere producten van het merk Tempur: hoofdkussens, bedden, boxsprings, bedbodems en vele andere accessoires.

Download stijlgids

Tempur bij Wooncentrum Veerman

Bij Wooncentrum Veerman kun je de Tempur matrassen en Tempur hoofdkussens op je gemak uitproberen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het aanmeten van het ideale matras en kussen, passend bij jouw lichaam en slaapbehoeften. Kom dus snel langs en kies voor een goede nachtrust met Tempur en Wooncentrum Veerman.

Ook online is onze collectie van Tempur te bezichtigen. Misschien ben je al bekend met de producten van Tempur en wil je een bestelling plaatsen via onze website. Wij leveren uiteraard dezelfde voorwaarden en garanties als wanneer je onze showroom bezoekt. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom om daar naast Tempur ook kennis te maken met merken als Design on Stock, Leolux, Stressless en meer.

Maak een afspraak

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu