Therdex PVC vloeren

Therdex PVC vloeren bestaat sinds 2009, de periode waarin pvc-vloeren meer bekendheid kregen. Het bedrijf richtte al zijn pijlen op productontwikkeling met als doel om het verschil te maken. Inmiddels heeft Therdex een belangrijke positie in de wereld van pvc-vloeren. Dit komt door de continue innovatie.

Therdex maakt vloeren die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen. De collecties kenmerken zich door basics en maximale variatie. Zowel in kleuren als in patronen.

Van visgraat tot Hongaarse punt

Een van de eerste ontwikkelingen bij Therdex PVC vloeren waren brede, lange planken. Ontwikkelingen volgden elkaar snel op. Zo kwam er een collectie visgraatvloeren: de Herringbone Series. Daarop volgde de Hongaarse punt. Dit was op het gebied van productontwikkeling een forse uitdaging, die resulteerde in de prachtige Chevron Series.

Therdex biedt veel variatie binnen de verschillende collecties. Zo creëert het bedrijf mogelijkheden om iedere ruimte het juiste karakter te geven.

Uitstraling hout of steen in Therdex PVC vloeren

De uitstraling van hout of steen is terug te vinden in een pvc-vloer. Omdat een Therdex PVC vloer zo natuurgetrouw is, is er geen onderscheid te zien tussen een pvc-vloer en een vloer van echt hout of steen.

Het uitgangspunt van de Therdex PVC vloeren is altijd het materiaal zo natuurgetrouw als mogelijk te maken. De kleur, het materiaal en de afwerking (embossing) worden perfect op elkaar afgestemd.

Therdex bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar een pvc-vloer met een natuurgetrouwe uitstraling? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons ruime aanbod Therdex PVC vloeren.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu