Badkamer inrichting

Wooncentrum Veerman maakt woonwensen al meer dan 100 jaar realiteit. Ook de badkamerinrichting is daar natuurlijk een essentieel onderdeel van. Onze interieurstylisten zoeken bij iedere opdracht naar optimale harmonie en samenhang tussen uw slaapkamer en badkamer. Wij passen onze vooruitstrevende ideeën graag toe in badkamer styling. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Interieur design: juist ook bij badkamer inrichting

In de badkamer moet u ’s morgens vaak haasten. Maar ’s avonds wilt u er juist heerlijk ontstressen en tot rust komen. Dat vraagt om een praktische indeling, zonder concessies te doen aan luxe en comfort. Ook bij een kleine badkamer het de uitdaging om het meeste uit de beperkte ruimte te halen. Onze interieurstylisten voorzien u graag van inspiratie en advies.

Kom voor uw badkamerinrichting naar Volendam

Tijdens een (vrijblijvend) oriënterend gesprek luisteren wij goed naar uw wensen op gebied van materialen, indeling en stijl. Kort na uw eerste bezoek nodigen wij u uit voor een stylingpresentatie. Achter de schermen zijn wij dan al minutieus bezig geweest om de juiste kleurcollages en sfeer voor u te bepalen. Tijdens de presentatie krijgt u meteen een visuele uitwerking van uw wensen te zien! Zo worden uw badkamer inrichting ideeën tastbaar.

Interieur advies is ook volledige ontzorging

Na de visuele uitwerking en het kiezen van de definitieve kleurcollages, werken wij toe naar een definitieve inrichting en stijl. Wooncentrum Veerman biedt onbeperkte mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. In de ideale situatie stemmen wij uw slaapkamer en badkamer perfect op elkaar af. Werkelijk al uw wensen qua indeling voor de badkamer zijn dan ook binnen handbereik.

Badkamer inrichting: uw wens is het enige dat telt

Een badkamer inrichten is altijd maatwerk. Ieder aspect (vloeren, wanden, verlichting en accessoires) kan precies worden gemaakt zoals u dat wenst. Vrijwel altijd ontwerpen wij badkamers in combinatie met slaapkamers. Wooncentrum Veerman adviseert en reikt ideeën aan, maar uiteindelijk bepaalt u hoe ver we daadwerkelijk gaan.

Wilt u ook eens zien hoe wij de slaap- en badkamer van uw dromen vormgeven? U bent altijd van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek met onze binnenhuisarchitect. Of vraag nu direct een adviesgesprek aan.

Waarom wooncentrum veerman

Maatwerk meubels

Een one of a kind meubel? Vanuit onze eigen ontwerpstudio maken we een meubel op maat.

Meer dan 100 jaar ervaring

Met meer dan 100 jaar ervaring kunt u er van op aan dat wij ook voor u een prachtig interieur kunnen creëren.

Kwaliteitsgarantie

We werken uitsluitend met luxe topmerken, waardoor kwaliteit bij ons gegarandeerd is.

Zorgeloos interieur

Met een breed partnerntwerk leveren wij niet enkel meubels, we zorgen tevens voor de aansturing van de interieurbouwers.

Mogelijkheden voor uw badkamerinrichting

Diverse mogelijkheden

Alle topmerken verdeeld in diverse stijlen, waarbij allerlei kleurcollages mogelijk zijn

Juiste mensen

Inrichting door een team stylisten én hulp van interne- en bekende externe architecten

Volledige ontzorging

De begeleiding bij bouw- of verbouw van uw badkamer wordt volledig voor u geregeld

Ook advies voor de inrichting van uw badkamer?

Maak vrijblijvend kennis met één van onze topstylisten en kom gezamenlijk tot een passende inrichting voor uw badkamer!

  Bijlage (indien van toepassing max 3mb)

  * = verplicht veld

  Wij zien u graag terug in onze showroom!

  Download de stijlgids

  Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

  Download nu