Uw droominterieur is dichterbij dan u denkt. Wooncentrum Veerman biedt u namelijk een uniek woon-dromen concept. Met onze ontwerpstudio kunnen wij de bouw, verbouwing of restyling van uw huis volledig begeleiden.

UW HUIS GETEKEND DOOR EEN VAN ONZE TOPSTYLISTEN

Onze interieurstylisten zijn getraind en opgeleid om u te helpen harmonie en samenhang te creëren tussen alle interieurelementen. Tijdens een oriënterend gesprek en een ronde door de showroom luistert onze interieurstylist goed naar uw wensen en welke interieurelementen en stijlen u aanspreken. Kort na uw eerste bezoek nodigen wij u uit voor een stylingpresentatie, waarbij wij ter voorbereiding al minutieus bezig geweest zijn om de juiste kleurcollages voor u te bepalen. Neem daarbij de speciaal voor u gemaakte professionele interieurtekening en u ziet het interieurplan helemaal voor zich.

Wij bieden onbeperkte mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. Naast losse ruimtes ontwerpen onze stylisten ook vaak complete woningen van binnen- en buiten. Daarbij nemen wij u alle moeite uit handen en regelen wij zelfs de vergunningen. In het gehele proces staat persoonlijke aandacht en ontzorgen centraal, wij doen echt alles om uw woonwensen te vervullen. Bij Wooncentrum Veerman is uw droominterieur écht dichterbij dan u denkt!

Duur, zo’n professionele interieurstyling? Wanneer wij u tot onze klant mogen rekenen bieden we u dit onderscheidende interieurplan gratis aan.

Bekijk onze gerealiseerde woningen

Ons unieke woon-dromen concept

Wooncentrum Veerman realiseerde door de jaren heen vele omvangrijke luxeprojecten in binnen- en buitenland. Altijd met maximale service en aandacht. Zelfs een volledig nieuwbouw ontwerp van uw woning en de bouwbegeleiding behoren tot de mogelijkheden!

Stap 1

U droomt over een nieuw huis of nieuwe inrichting

Stap 2

U brengt een bezoek aan Wooncentrum Veerman

Stap 3

Daar krijgen uw ideeën vorm met kleurcollages en materialen

Stap 4

Er wordt een schets gemaakt en daarin de meubels meegenomen

Stap 5

Wij maken een styling-presentatie en (3-D) impressie voor u

Stap 6

U geeft akkoord op de ontwerpen en vervolgens hoeft u helemaal niets meer te doen

Stap 7

Wij nemen alle zorgen en planning uit handen, ook bij volledige nieuwbouw

Maak een afspraak

Expert advies!

Benieuwd naar mijn advies over Ontwerpstudio? Neem contact op.

Sam Veerman,
Directeur en interieurstylist

0299-366788 sam@veerman-wooncentrum.nl

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu