Ontwerpstudio

Ontwerpstudio

Uw droominterieur is dichterbij dan u denkt. Wooncentrum Veerman biedt u namelijk een uniek woon-dromen concept. Met onze ontwerpstudio kunnen wij de bouw, verbouwing of restyling van uw huis volledig begeleiden.

Intake gesprek Ontwerpen Uw stijl bepalen Kleurcollages Definitief plan

Uw huis getekend door een van onze topstylisten

Onze interieurstylisten zijn getraind en opgeleid om u te helpen harmonie en samenhang te creëren tussen alle interieurelementen. Tijdens een oriënterend gesprek en een ronde door de showroom luistert onze interieurstylist goed naar uw wensen en welke interieurelementen en stijlen u aanspreken. Kort na uw eerste bezoek nodigen wij u uit voor een stylingpresentatie, waarbij wij ter voorbereiding al minutieus bezig geweest zijn om de juiste kleurcollages voor u te bepalen. Neem daarbij de speciaal voor u gemaakte professionele interieurtekening en u ziet het interieurplan helemaal voor zich.

Wij bieden onbeperkte mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. Naast losse ruimtes ontwerpen onze stylisten ook vaak complete woningen van binnen- en buiten. Daarbij nemen wij u alle moeite uit handen en regelen wij zelfs de vergunningen. In het gehele proces staat persoonlijke aandacht en ontzorgen centraal, wij doen echt alles om uw woonwensen te vervullen. Bij Wooncentrum Veerman is uw droominterieur écht dichterbij dan u denkt!

Duur, zo'n professionele interieurstyling? Wanneer wij u tot onze klant mogen rekenen bieden we u dit onderscheidende interieurplan gratis aan.

Bekijk onze gerealiseerde woningen

Advies van onze topstylisten?

Maak vrijblijvend kennis met één van onze topstylisten en kom gezamenlijk tot het nieuwe interieur design van uw woning.

Afspraak maken