Onze merken

Goede merken vormen de basis voor een mooi interieur, zoals kleren de man maken. Onze inkopers kijken kritisch naar de beschikbare merken en letten op belangrijke elementen zoals creativiteit, kwaliteit van de gebruikte materialen en aansluiting bij woontrends van dit moment.

We werken samen met meer dan 35 merken, waarmee we ervoor zorgen dat we zowel voor de woonkamer, de keuken als de slaapkamer een breed palet aan beschikbare merken kunnen aanbieden. Bij ons in de showroom tonen we wat er mogelijk is met de verschillende mooie producten van de diverse merken.

Topmerken voor het interieur

We maken bewust gebruik van topmerken voor het interieur, zoals Leolux, Design on Stock, Jori en Interstar. Andere namen zijn Norma, Eastborn en Stressless. Op zoek naar een Tempur bed of wellicht één van de producten van Bert Plantagie, Label of Spectral ? Het zijn slechts een aantal van de topmerken waarmee we er online voor zorgen dat u kunt rekenen op goede kwaliteit met een mooi trendy en creatief karakter

Inspiratie opdoen met onze merken

De verschillende mooie merken voor binnen hebben ieder hun eigen karakter en bieden daarmee de mogelijkheid om eenvoudig inspiratie op te doen. Bekijk de merken om ze beter te leren kennen of laat u verrassen door de mooie combinaties die we maken in onze showroom. We zorgen er met de hoogwaardige producten van de divers merken voor dat u een goed beeld kunt krijgen bij hoe het nieuwe interieur eruit zou kunnen zien, of wat er mogelijk is met een paar mooie en goed gekozen accessoires in de kamer.