Behang

Wanden brengen sfeer en uitstraling. Ze zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de rest van het interieur. Wandafwerking van goede kwaliteit zorgt in ieder interieur en ieder contrast voor een bijzondere warmte.

Op zoek naar spannende trends voor op de wanden of juist zorgen voor een mooie klassieke afwerking? We helpen u graag inspiratie op te doen bij ons in de showroom. We laten u de boeken met wandinspiratie zien, net als de afwerking van levensechte wanden. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Wanddecoratie voor de woonkamer

Kom naar de showroom en ontdek bijvoorbeeld de wanddecoratie voor de woonkamer, waarmee we graag laten zien wat er mogelijk is. Durft u niet goed aan de slag met kleur op de muur of bent u benieuwd naar het effect van bepaalde contrasten? We kunnen het u met de wanddecoratie uitstekend laten zien. We gebruiken donkere en warme kleuren, net als opvallende verschijningen op basis van de laatste trends.

We gebruiken voor de wanddecoratie in de woonkamer en de rest van het huis verschillende topmerken. Het gaat dan bijvoorbeeld om Arte, Armani, Elitis, Hooked on Walls en Ressource verf. Het zijn merken waarmee u zorgt voor prachtige wandbekleding en muurdecoratie, volledig op basis van uw specifieke wensen.

Wandbekleding en muurdecoratie

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de wandbekleding en muurdecoratie. Ze leggen u uit over de verschillende materialen die er beschikbaar zijn en hoe u de gewenste warmte of juist strakke uitstraling vorm kunt geven. Door inspiratie op te doen bij ons in de showroom komt u op geweldige ideeën. De wandbekleding en muurdecoratie zijn geschikt voor zowel de woonkamer, de keuken, de slaapkamer als bijvoorbeeld elders in huis waar u voor meer sfeer of karakter wilt zorgen.