Gordijnen

Zoekt u raamdecoratie, bijvoorbeeld in de vorm van gordijnen? Wooncentrum Veerman is uw specialist in raambekleding en raambedekking. We beschikken over een eigen atelier waarin we de raamdecoratie graag voor u op maat maken. Ons eigen atelier geeft ons de ideale mogelijkheid om het gordijn perfect te laten aansluiten op uw wensen.

Comfortabel wonen met mooie gordijnen voor de ramen? Het is een bekende vorm van raamdecoratie, waarmee we u uitstekend op maat van dienst kunnen zijn. We zorgen er bij ons in het atelier voor dat we het gewenste type plooien maken en dat we de gordijnen verwerken aan elk type rails of roede. We beschikken over 750 vierkante meter aan raamdecoratie, waardoor we u daar de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien.

We hebben een prachtige collectie gordijnen van diverse topmerken als: Zinc, carlucci, Kendix, Ploeg, Cristian Fishbacher, Cassamance, Chivasso etc.

Veerman Wooncentrum is uw specialist in raamdecoratie, raambekleding en raambedekking. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen, met een set gordijnen of een van de andere oplossingen waarmee we u graag van dienst zijn.