Nieuwe verlichting kopen? We presenteren u bij Veerman Wooncentrum graag mooie design lampen. Kom naar de showroom en ontdek de laatste trends op het gebied van verlichting. Aan de hand van uw wensen ontwerpt onze adviseur graag zorgvuldig een lichtplan voor u. We combineren directe en indirecte verlichting of zoeken samen met u naar design lampen die bijdragen aan de uitstraling van uw interieur. Vragen op het gebied van verlichting of op zoek naar specifieke lampen? Onze adviseurs helpen u er graag mee.

Design verlichting en lampen

Bij ons in de showroom vindt u design verlichting met de mooiste lampen. We hebben al een kleine eeuw ervaring met vernieuwde collecties, waardoor we de trends op het gebied van verlichting uitstekend op waarde kunnen schetsen.

Bovendien werken we voor de design lampen nauw samen met ontwerper Wim Mulder. Hij maakt de lampen nog altijd op authentieke wijze met de hand, wat hem de kans biedt om unieke details toe te voegen. Het resultaat is bijzondere verlichting met een karakteristieke uitstraling, zowel binnen een klassiek als meer een modern of juist eigentijds interieur.

Zorgvuldig lichtplan voor uw woning

Wilt u een compleet lichtplan laten ontwerpen voor uw woning of die invullen met de design lampen bij ons uit het assortiment? We helpen u graag de juiste verlichting bij uw wensen te vinden. Zoekt u naar design lampen voor de woonkamer, de slaapkamer of wellicht de eetkamer? Kom naar de showroom om onze verlichting te ontdekken, onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de mooie design lampen die u er vindt.