Kantoor inrichting

Naast het ontwerpen of restylen van woningen, is Wooncentrum Veerman ook vaak actief binnen de zakelijke markt voor kantoorinrichting. Veel mensen zijn vaker op kantoor dan thuis, juist daarom is de juiste ambiance ook een must bij de inrichting van een kantoor. Wooncentrum Veerman streeft naar inspirerende kantoorinrichtingen die passen bij de sfeer en kernwaarden van uw onderneming.

Interieuradvies bij kantoor inrichting

Het inrichten van een kantoor luistert nauw. U wilt namelijk een prettige ambiance creëren en tegelijkertijd ook oog houden voor productiviteit. Daarnaast wilt u bezoekers de juiste boodschap geven. Interieuradvies van onze ervaren binnenhuisarchitecten maken van uw wensen een concreet plan. Wij adviseren, maar uiteindelijk bepaalt u hoe ver we daadwerkelijk gaan.

Interieur design: van wens naar schets

Bij interieurstyling werken wij altijd volgens een vast stappenplan. Tijdens een oriënterend gesprek en een ronde door de showroom luistert onze interieurstylist goed naar uw wensen op gebied van interieurelementen en stijl. Kort na uw eerste bezoek nodigen wij u uit voor een stylingpresentatie.

Het uitwerken van uw kantoor inrichting ideeën

Achter de schermen zijn wij op dat moment al minutieus bezig geweest om de juiste kleurcollages voor de indeling van uw kantoor te bepalen. Tijdens de stylingpresentatie krijgt u daarom al meteen een eerste visuele uitwerking van uw wensen te zien! Zo worden uw dromen steeds meer tastbaar.

Een kantoor inrichten: alles wordt voor u gedaan!

Na de visuele uitwerking en het kiezen van de definitieve kleurcollages, werken we toe naar een definitieve inrichting en stijl. Wooncentrum Veerman biedt onbeperkte mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. Daarbij nemen wij u alle moeite uit handen en regelen wij zelfs de vergunningen.

Dé kantoorinrichting specialist uit Volendam

Wilt u een modern kantoor inrichting of is uw smaak juist wat meer klassiek? Wooncentrum Veerman combineert graag met verschillende stijlen. Uitgangspunten hierin zijn dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Door de jaren heen mochten wij al voor vele kantoren het interieur ontwerpen.

Wilt u ook eens zien hoe wij uw wensen vormgeven? U bent altijd van harte welkom in onze showroom! Of vraag nu direct een adviesgesprek aan.

Waarom wooncentrum veerman

Maatwerk meubels

Een one of a kind meubel? Vanuit onze eigen ontwerpstudio maken we een meubel op maat.

Meer dan 100 jaar ervaring

Met meer dan 100 jaar ervaring kunt u er van op aan dat wij ook voor u een prachtig interieur kunnen creëren.

Kwaliteitsgarantie

We werken uitsluitend met luxe topmerken, waardoor kwaliteit bij ons gegarandeerd is.

Zorgeloos interieur

Met een breed partnerntwerk leveren wij niet enkel meubels, we zorgen tevens voor de aansturing van de interieurbouwers.

Mogelijkheden voor uw kantoorinrichting

Diverse mogelijkheden

Alle topmerken verdeeld in diverse stijlen, waarbij allerlei kleurcollages mogelijk zijn

Juiste mensen

Inrichting door een team stylisten én hulp van interne- en bekende externe architecten

Volledige ontzorging

De begeleiding bij bouw- of verbouw van uw pand wordt volledig voor u geregeld

Ook advies voor de inrichting van uw kantoor?

Maak vrijblijvend kennis met één van onze topstylisten en kom gezamenlijk tot een passende inrichting voor uw kantoor!

  Bijlage (indien van toepassing max 3mb)

  * = verplicht veld

  Wij zien u graag terug in onze showroom!

  Download de stijlgids

  Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

  Download nu