Woonkamer inrichting

Zoekt u inspiratie voor uw woonkamer inrichting? Stap eens binnen bij Wooncentrum Veerman en laat u inspireren door meer dan 5000 vierkante meter exclusieve topmerken van internationale allure. Toch koesteren wij onze kenmerkende Volendamse nuchterheid. Iedereen die hulp nodig heeft bij ‘woonkamer inrichting’ is dan ook van harte welkom!

Woonkamer inrichten: persoonlijke aandacht en maatwerk

Qua stijl variëren wij tussen modern, luxury living, lifestyle en stoer modern. Persoonlijke aandacht en het bieden van maatwerk, dat is waar onze kracht ligt. Wij doen echt alles om uw woonwensen te vervullen. Neem eens contact op met een Wooncentrum Veerman binnenhuisarchitect voor vrijblijvend interieuradvies voor woonkamerinrichting!

Volledige ontzorging bij het inrichten van uw woonkamer

Het inrichten van uw woonkamer begint altijd met traditionele schetsen en kleurcollages.
Van daaruit werken we toe naar een definitieve inrichting, stijl en lichtplan. Onze stylisten kunnen zelfs een complete woning van binnen- en buiten ontwerpen en (laten) bouwen. Alles wordt voor u geregeld, zelfs de vergunningen. Qua interieurdesign kunt u uiteraard alle kanten op. Hierbij twee veelgebruikte stijlen:

Woonkamer inrichting stoer

Door gebruik te maken van natuurlijke, ruwe materialen krijgt uw woonkamer inrichting al snel een robuuste en stoere uitstraling. Door goed te kijken naar uw gezinssituatie en slimme woonoplossingen toe te passen, zorgen wij dat u nergens inlevert op het gebied van comfort. Met ruimte voor verrassende elementen, wordt het interieur een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Dát is waar interieurstyling om draait.

Woonkamer inrichting modern

Een moderne woonkamer inrichting kenmerkt zich door functioneel design gecombineerd met een luxe uitstraling. Grote meubelstukken zoals hoekbanken, loungestoelen en lange eettafels trekken de aandacht. Verder kenmerkt een modern interieur zich door minimale decoratie en ‘zwevende’ televisies en kasten, waardoor de algehele sfeer ruimtelijk en rustig is.

Zoek uw woonkamer inspiratie in Volendam

Binnen in onze showroom hebben wij ‘het Huis van de Toekomst’ gerealiseerd. Hier kunt u de mogelijkheden van interieur en huisautomatisering voelen, zien en beleven. U krijgt onmiddellijk zin om met uw woonkamer inrichting aan de slag te gaan.

Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van woonkamer inrichting in Volendam en wij helpen u graag uw huis in te richten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze topstylisten.

Waarom wooncentrum veerman

Maatwerk meubels

Een one of a kind meubel? Vanuit onze eigen ontwerpstudio maken we een meubel op maat.

Meer dan 100 jaar ervaring

Met meer dan 100 jaar ervaring kunt u er van op aan dat wij ook voor u een prachtig interieur kunnen creëren.

Kwaliteitsgarantie

We werken uitsluitend met luxe topmerken, waardoor kwaliteit bij ons gegarandeerd is.

Zorgeloos interieur

Met een breed partnerntwerk leveren wij niet enkel meubels, we zorgen tevens voor de aansturing van de interieurbouwers.

Mogelijkheden voor uw woonkamer inrichting

Diverse mogelijkheden

Alle topmerken verdeeld in diverse stijlen, waarbij allerlei kleurcollages mogelijk zijn

Juiste mensen

Inrichting door een team stylisten én hulp van interne- en bekende externe architecten

Volledige ontzorging

De begeleiding bij bouw- of verbouw van uw badkamer wordt volledig voor u geregeld

Ook advies voor de inrichting van uw woonkamer?

Maak vrijblijvend kennis met één van onze topstylisten en kom gezamenlijk tot een passende inrichting voor uw woonkamer!

  Bijlage (indien van toepassing max 3mb)

  * = verplicht veld

  Wij zien u graag terug in onze showroom!

  Download de stijlgids

  Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

  Download nu