Met Sunway raamdecoratie breng je sfeer in huis. De collectie exclusieve raambekleding bestaat onder andere uit rolgordijnen, jaloezieën, (plissé) shades, (woodweave) blinds, vouwgordijnen en paneelgordijnen. De collecties van Sunway worden met veel zorg samengesteld en gemaakt. Sunway staat voor kwalitatief hoogwaardige producten, moderne kleuren, het gebruik van high-end materialen, bijzondere dessins en designtechniek.

Sunway raamdecoratie

Sunway biedt de optimale combinatie van schoonheid en functionaliteit. Sunway raamdecoratie is zonwerend, warmtewerend en soms ook geluidwerend. Ook biedt de raamdecoratie de nodige privacy. Daarnaast is de raambekleding decoratief en sfeerbepalend voor je interieur. Ieder product heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken en karakteristieke eigenschappen. Voor iedere ruimte en ieder raamtype biedt Sunway raamdecoratie die past bij jouw wensen.

Sunway raamdecoratie op maat

Sunway raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende standaard maten, maar kan ook op maat voor je worden gemaakt. Bespreek je wensen bij Wooncentrum Veerman en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Sunway Rolgordijnen

Het rolgordijn blijft een klassieker in de raambekleding. De collectie rolgordijnen van Sunway bestaat uit diverse modellen die elk een eigen manier van montage hebben. Zo is er een standaard rolgordijn, een rolgordijn met montageprofiel, een rolgordijn met cassette, een rolgordijn voor kunststof (draai-kiep)ramen en een dakraamrolgordijn. Alle systemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en eenvoudig te monteren. Sunway biedt ook Eclips rolgordijnen aan. Deze rolgordijnen hebben dichte en transparante banen waardoor je maximaal kunt spelen met de lichtinval.

Deze collectie rolgordijnen biedt een ruime keuze aan stoffen, kleuren, dessins, structuren en transparanties. Afhankelijk van de functie van je ruimte, bijvoorbeeld werken of slapen, kies je de mate van verduistering: lichtdoorlatend of verduisterend. Transparante stoffen filteren het licht en geven sfeer aan de ruimte. Ook zijn er speciale stoffen beschikbaar voor het gebruik in keukens en badkamers. Sunway streeft bovendien naar meer gebruik van duurzame materialen.

Gemotoriseerde rolgordijnen

Naast kettingbediening en handbediening via de onderlat, kunnen Sunway rolgordijnen ook worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heb je de keuze uit een batterijmotor, een accumotor en een bedrade motor. Kies je voor gemotoriseerde bediening, dan is het mogelijk om de rolgordijnen te koppelen aan een Smart Hub zoals Homey.

Sunway jaloezieën

Sunway heeft een ruim aanbod aan jaloezieën. Kies bijvoorbeeld voor horizontale jaloezieën. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglicht-regulering. Horizontale jaloezieën zijn ook uitermate geschikt voor dakramen. De horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zoals de standaard jaloezie, de design jaloezie, een megaview jaloezie, een duoview jaloezie en een multicolour jaloezie. Kies voor de jaloezieën uit verschillende lamelbreedtes, bedieningsvormen en kleuren.

Ook voor verticale jaloezieën biedt Sunway vele modellen en (bedienings)opties. Deze vorm van raamdecoratie zorgt voor optimale privacy en een prachtige lichtinval en lichtfiltering. De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Sunway houten jaloezieën

Ook de sfeervolle houten jaloezieën van Sunway zijn verkrijgbaar in vele varianten, zoals verschillende houtsoorten, bedieningsopties, diverse lamelbreedtes en verschillende kleuren.

Raamdecoratie van het merk Sunway

Het Nederlandse merk Sunway is ontstaan uit de Jaloezieënfabriek Spijkenisse, die in 1961 werd opgericht. Sinds 1981 is dit merk een zelfstandig onderdeel van het wereldwijd opererende Hunter Douglas. Sunway is altijd een pionier geweest op het gebied van raamdecoratie. Het merk bracht als eerste rolgordijnen, vouwgordijnen en hout en woodweave op de markt.

Nog steeds staat het merk bekend om de innovatieve producten zoals de Parametre shades: shades van een bijzonder 3D lichtgewicht polyester materiaal met een uitgestanst patroon. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen loopt het merk voorop. Zo introduceerde Sunway het kindveilige SmartCord-vouwgordijn, een vrijhangend model met een zeer eenvoudig te bedienen, intrekbaar optrekkoord. Overigens: alle Sunway raamdecoratie voldoet aan de Europese norm voor kindveiligheid.

Download stijlgids

Sunway raamdecoratie bij Wooncentrum Veerman

Denk je aan een nieuw interieur of ben je op zoek naar inspiratie? Dan moet je bij Wooncentrum Veerman zijn. Wooncentrum Veerman is een interieurwinkel in Volendam, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van nieuwe interieurs. Bij Wooncentrum Veerman vind je naast Sunway raambekleding onder andere kwaliteitsmerken als Stressless, Tempur, Leolux, Design on Stock en Bert Plantagie.

Je bent van harte welkom in onze showroom om de Sunway gordijnen, jaloezieën, (plissé) shades en blinds te bekijken en uit te proberen. Bij Wooncentrum Veerman stellen deskundige adviseurs samen met jou de perfecte Sunway raamdecoratie samen, passend bij jouw wensen en interieur.

Maak een afspraak

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu