Home

Comfortabel wonen begint bij Wooncentrum Veerman.

Luxe topmerken met een prachtige uitstraling ontdekken? Wooncentrum Veerman is de woonwinkel voor luxe meubelen van topmerken. De prachtige uitstraling komt bij ons in de meubelzaak goed tot z'n recht, zodat u een goed beeld krijgt van de aanwinst voor uw eigen interieur.

agenda koopzondagen

Er zijn op dit moment geen projecten.

Maak een afspraak

Onze merken

Veerman ontwerpstudio

uw droominterieur is dichterbij dan u denkt. Wooncentrum Veerman biedt u namelijk een uniek woon-dromen concept. Wij kunnen de bouw, verbouwing of restyling van uw huis volledig begeleiden.

Intake gesprek Ontwerpen Uw stijl bepalen Kleurcollages Definitief plan

Wooncentrum Veerman: de kunst van wonen

De internationale collecties van Wooncentrum Veerman staan voor innovatie, kwaliteit en exclusiviteit. Binnen ons interieuradvies staat persoonlijk maatwerk centraal. Een interieurstylist kijkt natuurlijk naar vloeren, wanden, ramen, verlichting en accessoires. Harmonie is daarin het sleutelwoord: onze binnenhuisarchitect laat alle interieurstijlen perfect op elkaar aansluiten.

Interieur ontwerpen: persoonlijke aandacht en maatwerk

Wooncentrum Veerman is geen standaard woonwinkel of meubelzaak. Met een eigen team van installateurs én onze in-house stoffeerderij kunnen wij u namelijk van elke bekleding en aankleding voorzien. Dat betekent dat wij zonder beperkingen uw interieur ontwerpen!

Interieur inspiratie: de woonwinkel van uw dromen

Bij ons kunt u terecht voor luxe- en designmeubelen zoals banken, tafels, stoelen, wandkasten en alles voor uw slaapkamer. Stap binnen in onze woonwinkel van dan 5000 vierkante meter vol exclusieve meubels en interieur inspiratie. Wij dan ook dé meubelzaak in Volendam. Als wonen een kunst is, is het een kunst die wij verstaan.

Adresgegevens

Openingstijden

  • Maandag13:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag(zie koopzondagen)12:00 - 17:00