Topmerken voor een droominterieur

Bekijk al onze merken

Laat u inspireren!

Om het maken van keuzes makkelijker te maken, ontwikkelde Wooncentrum Veerman vier interieurstijlen: Luxury Living, Stoer, Modern en Stoer Modern. Binnen de stijlen zijn natuurlijk ook combinaties mogelijk. Laat u adviseren door onze top adviseurs of download onze stijlgids!

De kunst van wonen

Bij Wooncentrum Veerman staan maatwerk, persoonlijke aandacht en volledige ontzorging centraal. Hierbij houden we in de basis vier stijlen aan: Luxury Living, Stoer, Modern en Stoer Modern. Samen met u werken we naar het mooiste resultaat toe.

Om de kwaliteit te waarborgen heeft Wooncentrum Veerman een atelier, stoffeerderij en installateurs in huis. Bij Wooncentrum Veerman is uw droominterieur écht dichterbij dan u denkt.

U bent altijd van harte welkom in onze showroom!

Team Wooncentrum Veerman

We zien u graag terug in onze showroom!

Harmonieuze samenwerkingen van stijlen

Bekijk reviews

Maak comfortabel wonen nog leuker

Tempur summer sale

Ontvang deze periode 15% korting op alle Tempur artikelen, met uitzondering van het Tempur Prima, hoofdkussens en Tempur North bed, producten die meelopen met de sleep deals en producten geïntroduceerd vanaf 1 september

actieperiode: 1-7 t/m 15-9-2024

Tempur sleep deals.

Ontvang deze periode 25% korting bij aanschaf van Tempur One of de Tempur Prima matrascollectie.

actieperiode: 1-6 t/m 31-8-2024

Loya is het nieuwe programma van Leolux. Uitgesproken veelzijdig, met onvoorwaardelijk comfort. En nu geldt een speciale introductieprijs als je kiest voor de fraaie boucléstof Robou. Zo is er al een 2.5-zits Loya voor € 3750.-

Vraag naar de voorwaarden in onze showroom.

Caruzzo nu met poef cadeau!

Stel nu je ideale Caruzzo samen en krijg een bijpassende poef helemaal gratis. De actie is geldig voor alle uitvoeringen Caruzzo en Carruzo poef, de poef kan alleen in dezelfde bekleding als de Caruzzo fauteuil.

actieperiode: 1-3 t/m 31-7-2024

Bekijk de acties