Carpetlinq

Carpetlinq is opgericht in 2014 en biedt een breed assortiment tapijten en karpetten. Het bedrijf werkt samen met diverse bekende Nederlandse interieurontwerpers, zoals: Francois Hannes, Grand & Johnson, Piet Boon, Marcel Wolterinck en Alphenberg.

Maatwerk bij Carpetlinq

Carpetlinq heeft een uitgebreide collectie karpetten. Naast de basiscollecties bieden zij ook de mogelijkheid tot maatwerk. De kleden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen en kleuren en zijn leverbaar in iedere gewenste afmeting. Zo stelt u zelf het kleed samen dat perfect past bij uw smaak en inrichting.

Bijna alle kleden, tapijten en karpetten worden in Nederland op maat geproduceerd. Zij combineren moderne technologieën met ambachtelijke methodes. Dit zorgt ervoor dat zij ieder interieur kan voorzien van een uniek karpet of tapijt.

Carpetlinq onderdeel van Indivipro

Carpetlinq is onderdeel van het internationale bedrijf Indivipro. Indivipro is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en levert al bijna tien jaar projecten op met high-end raamdecoratie. Indivipro ontzorgt architecten en ontwerpers volledig.

Door de productie in eigen handen te houden, creëert Indivipro iedere keer weer een uniek product. De combinatie van vloerkleden en raamdecoratie is uniek, maar de gebruikte technieken en de beleving in uw interieur liggen dicht bij elkaar.

Carpetlinq bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar unieke tapijten, vloerkleden of karpetten? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons brede aanbod Carpetlinq. Wij kunnen daar ook alle mogelijkheden voor maatwerk laten zien en met u bespreken.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu