JASNO Shutters

JASNO Shutters is een klein bedrijf in Eersel dat raambekleding levert aan heel Europa. Zij bestaan sinds 2001 en geeft traditionele shutters een eigentijdse uitstraling. Voor ieder raam heeft het merk een passende oplossing of het nu gaat om een woonkamer of een slaapkamer. Voor elke ruimte is er een oplossing.

Raamdecoratie voor ieder interieur

JASNO heeft met haar uitgebreide collectie raamdecoratie voor ieder interieur een geschikt product. JASNO levert namelijk niet alleen shutters maar beschikt ook over een ruime collectie aan houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen.

De shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen zijn door de verschillende materialen volledig aan te passen naar jouw eigen smaak en interieur.

De shutters zijn bijvoorbeeld leverbaar in Paulownia hout of in kunstof in verschillende maten, kleuren en afwerkingen.

De vouwgordijnen zijn in diverse kleuren leverbaar en bevatten houten latten. Kies voor een rustige uitstraling voor dezelfde kleur als je vouwgordijnen of ga juist voor een contrasterende kleurcombinatie. Ook de verticale lamellen zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Waterproof shutters van JASNO shutters

JASNO beschikt ook over een Aqualine collectie. Dit zijn shutters gemaakt van hoogwaardig kunststof. Door het kunststof zijn deze shutters ideaal voor ramen in vochtige ruimtes zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens.

JASNO shutters bij Wooncentrum Veerman

Ben jij op zoek naar shutters, houten jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen? Kom dan naar onze showroom en ontdek ons brede aanbod aan JASNO shutters.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu