LABEL van den Berg

LABEL is een écht familiebedrijf opgericht door Gerard van den Berg in 1991. Inmiddels is bestaat het bedrijf al 3 generaties lang. Als eigenzinnige designer wist Gerard, samen met zijn broer Ton, exact waar Label voor moest staan.

Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen. Deze Dutch Design meubels hebben een hoogwaardig zitcomfort. Het topmerk staat garant voor no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. LABEL maakt gebruik van eerlijke materialen en heeft een duidelijke vormgeving.

Stoer, eerlijk en echt, dat zijn de kernwaarden van LABEL meubels.

Hidde fauteuil van LABEL

Wie aan LABEL denkt, denkt aan de Hidde fauteuil. Het succesnummer van de LABEL collecties. Deze fauteuil is vernoemd naar Gerard zijn oudste kleinzoon. De vorm heeft veel weg van een baseball handschoen. Deze fauteuil is er in diverse kleuren stof en leer.

LABEL bij Wooncentrum Veerman

Wooncentrum Veerman beschikt over een brede collectie aan LABEL meubelen, waaronder het succesnummer Hidde. Kom voor een specifiek product naar de showroom en wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu