Vivafloors

Viva Floors gelooft dat de vloer alles zegt over wie u bent, waar u van houdt en wat uw woonsituatie is. De beste vloer is pas de beste als deze echt helemaal bij u hoort. Precies daar zit de passie, uitdaging en belofte van Viva Floors. Het bedrijf wil vloeren maken die écht passen bij uw leven.

25 jaar garantie op Viva Floors

Viva Floors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels is het bedrijf uit Twente uitgegroeid tot een van de grotere A-merken van Nederland. Viva Floors omschrijft zichzelf als een prettig, nuchter bedrijf dat overtuigd is van de kwaliteit van hun vloeren. Daarom geven ze ook zonder problemen 25 jaar garantie op hun vloeren.

Voortdurend voorop lopen

Vivafloors werkt met een hecht en betrokken team dat voortdurend vooroploopt op het gebied van pvc-vloeren. Vivafloors kent de trends als geen ander. Het bedrijf zoekt naar de perfecte balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid. Niet voor niets zijn ze een van de grootste pvc-merken in Nederland.

Alle mogelijkheden bij Vivafloors

Bij Vivafloors is van alles mogelijk. Zo zijn alle pvc-vloeren verkrijgbaar in zowel een verlijmde variant als een klikvariant. Vivafloors biedt een veelzijdig assortiment van pvc-vloeren met rechte planken of grote pvc-tegels. Natuurlijk vindt u het populaire en stijlvolle visgraatpatroon ook terug in de collectie van Vivafloors.

Vivafloors bij Wooncentrum Veerman

Bent u op zoek naar een hoogwaardige pvc-vloer met veel opties? Kom dan naar onze showroom en ontdek het ruime aanbod van Vivafloors.

Goede merken vormen de basis

Bekijk meer

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Download de stijlgids

Vind jij deze woonstijl mooi? Of ben je benieuwd naar onze andere kenmerkende woonstijlen? Doe dan inspiratie op in onze stijlgids!

Download nu